Het Bijenparadijs presenteert bijenproducten op de Jaarmarkt tijdens de Sint Annafeesten in Molenschot

Op zondag 30 juli 2023 van 11:00 uur tot 17:00 uur zal Het Bijenparadijs een kraam bemannen op de Jaarmarkt tijdens de Sint Annafeesten in Molenschot. We zijn verheugd om een breed scala aan bijenproducten te presenteren, waaronder heerlijke honing, geurblokjes, handgemaakte bijenwaskaarsen, hakhoning en honingzeep.

Ontdek de verrukkingen van honing

Bij Het Bijenparadijs hebben we een overvloed aan heerlijke honing waarvan je kunt genieten. Proef onze verschillende smaken, van mild en bloemig tot rijk en robuust. Elke pot honing is met liefde en zorg geproduceerd door onze bijenvolken, die zich voeden met de prachtige bloemen in de omgeving van Molenschot.

Geurblokjes voor een verfrissende sfeer

Breng een vleugje natuurlijke frisheid in je huis met onze geurblokjes. Ze zijn gemaakt van de fijnste bijenwas en doordrenkt met delicate bloemengeuren. Hang ze in je kast, leg ze in je auto of smelt ze in een geurbrander voor een echte sensatie in je woonkamer. Geniet van de subtiel zoete geur die je zintuigen verwent.

Sfeervolle bijenwaskaarsen

Laat je betoveren door de warme gloed van onze handgemaakte bijenwaskaarsen. Elke kaars is zorgvuldig gegmaakt en vervaardigd uit zuivere bijenwas. De natuurlijke eigenschappen van bijenwas zorgen voor een langere brandtijd en een mooie, heldere vlam. Verfraai je huis met deze sfeervolle kaarsen en geniet van de rustgevende ambiance die ze creëren.

Ontdek de zoete verleiding van hakhoning

Hakhoning is een heerlijk alternatief voor snoep. Bij Het Bijenparadijs bieden we verschillende smaken hakhoning aan, gemaakt van ambachtelijke honing. Geniet van de zoete verleiding zonder schuldgevoel. Hakhoning is niet alleen lekker, maar ook een natuurlijke energieboost.

Verzorg je huid met honingzeep

Onze honingzeep is een luxueuze traktatie voor je huid. Gemaakt met pure koninginnegelei en voedende oliën, biedt onze zeep een milde reiniging en hydratatie. Laat je zintuigen verwennen door de heerlijke geur en voel de zachtheid van je huid na elke douchebeurt. Verwen jezelf met deze natuurlijke schoonheidsbehandeling.

Kom naar onze kraam op de Jaarmarkt tijdens de Sint Annafeesten in Molenschot op zondag 30 juli 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur, en ontdek de verrukkingen van bijenproducten. Steun Het Bijenparadijs en draag bij aan de bescherming van bijen en hun leefomgeving. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!